Masarnia "SOCHA" z miejscowości Nisko

wędzone mięso

Jesteśmy firmą rodzinną, której początki sięgają lat 90-tych, a dokładniej roku 1993, w którym powstała masarnia. Od pierwszego dnia funkcjonowania przedsiębiorstwa stawiamy przede wszystkim na produkcję wiejskich wyrobów opartych na tradycyjnych recepturach. Specjalnością zakładu są wyroby wędzone na drzewie olchowym, które odpowiada za ich niepowtarzalny, tradycyjny smak i aromat.

Pielęgnując wieloletni dorobek rodzinny stale się rozwijamy, ulepszamy znane receptury, tworząc nowe równie smaczne wyroby dostosowane smakiem i składem w pełni do oczekiwań naszych klientów. Współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami żywca, regularnie prowadzimy kontrole jakości, aby móc zagwarantować pełne bezpieczeństwo spożywanych przez Państwa produktów.

Wiejskie stoły na każdą okazję

Idziemy z duchem czasu. Nie ograniczamy się jedynie do przetwórstwa mięsa. Z myślą o zadowoleniu naszych klientów zajmujemy się również jego rozbiorem i dostarczaniem wyrobów gotowych na specjalne zamówienie klienta. Nasze tradycyjne wyroby masarskie niejednokrotnie stanowią przepyszną oprawę wielu uroczystości, czy to rodzinnych, czy biznesowych.

Wyroby masarskie wytwarzane w naszym zakładzie to kwintesencja smaku i aromatu, która oczaruje każdego, kto choć raz ich skosztował. Nasze swojskie kiełbasy, czy też wędzonki goszczą na stołach nie tylko klientów indywidualnych, ale również restauracji, bądź innych punktów gastronomicznych.

Polski producent wyrobów mięsnych

Dzięki nowoczesnemu parkowi maszynowemu, obsługiwanemu przez wykwalifikowaną, doświadczoną kadrę pracowników, jak również w poszanowaniu tradycji rodzinnych, możemy zaoferować Państwu wyroby spełniające najwyższe standardy jakości w obszarze zarówno wartości odżywczych, smakowych, jak i wizualnych.